09:00 - 16 setembre 2021
Gastromobil
Pa amb oli i xocolata
Les receptes de la Gastromòbil: Interpretació de pa amb oli i xocolata, de la pastisseria artesana Xocosave
Adan Sáez és el mestre xocolater de la pastisseria Xocosave. La proposta és un pa amb oli i xocolata.
Ingredients:
Per al cruixent d’ametlles:
- 250 g de praliné d’ametlles
- 125 g de xocolata amb llet
- 125 g de Paillete Feulletine
Per al gelificat d’oli d’oliva:
- 250 g d’oli d'oliva verge extra de la Cooperativa Agrícola de Riudoms
- 15 g de glicemul
Per a l’streussel d’avellana:
- 40 g de farina d’ametlla
- 80 g de farina d’avellana
- 50 g de sucre
- 50 g de sucre morè
- 100 g de mantega 82% mg
- 100 de farina de força
- 100 g d’avellanes
Mousse de xocolata:
- 285 g de nata UHT 35% mg
- 60 g de llet sencera
- 25 g de rovells d’ou
- 12 g de sucre
- 150 g de xocolata del 85%
- 12 g de gelatina neutra
Elaboració:

Cruixent d’ametlles:
- Desfeu la xocolata amb llet i barregeu-la amb el praliné d’ametlles.
- Afegiu-hi el Paillete Feulletine
Gelificat d’oli d’oliva:
- Escalfeu l’oli d’oliva amb el Glicemul
- Quan estigui desfet, retirar del foc i deixeu que agafi textura en fred, fins que estigui com una mantega
Streussel d’avellana:
- Talleu la mantega a daus
- Barregeu tots els ingredients fins que obtingueu una massa amb textura de sorra.
- Poseu al forn a 185 graus durant 15 minuts
- Deixeu-ho refredar
Mousse de xocolata:
- Feu una crema anglesa barrejant 60 g de nata, la llet sencera, els rovells i el sucre.
- Afegiu-hi la gelatina i la xocolata del 85%.
- Munteu els 225 g de nata restant.
- Barregeu la nata muntada amb la crema anglesa amb xocolata i obtindreu la mousse.
La Pastisseria

- Pastisseria Xocosave
- 626613100
- Carrer Major, 33, 43330 Riudoms