09:20 - 27 maig 2021
Gastromobil
Pèsols amb espardenyes
Les receptes de la Gastromòbil: Pèsols amb espardenyes, del restaurant Sanromà
Gerard Chernichero és el cuiner del restaurant Sanromà. La proposta són pèsols amb espardenyes.
Ingredients:
Per a 4 persones:
- ½ kg de pèsols desgranats
- 300 g d’espardenyes
- 1 ceba tendra
- 1 all tendre
- Cansalada Ibèrica
- Oli d’oliva extra verge
- Sal
Elaboració:
- Talleu la ceba a la juliana, ben fina, i poseu-la en una paella al foc amb un raig d’oli.
- Quan comenci a agafar color, afegiu-hi un all tendre tallat petit i a continuació afegiu-hi els pèsols. Saleu-los i deixeu-los coure durant 3 minuts.
- Passat aquest temps, afegiu-hi la cansalada ibèrica tallada ben fina, tapeu la cassola i retireu-la del foc.
- Saltegeu lleugerament les espardenyes en una paella petita amb un raig d’oli.
- Emplateu posant els pèsols i a sobre les espardenyes.
El Restaurant
- Restaurant Sanromà
- 977 85 52 12
- Avinguda Reus, 24, 43392 Castellvell del Camp
Maridatge
Us recomanem que marideu aquest plat amb un Roureda reserva. Un vi negre de color vermell rubí amb aroma de fruites madures i un pas en boca suau, equilibrat i potent.