08:00 - 2 setembre 2021
Gastromobil
Pizza de pagès
Les Receptes de la Gastromòbil: Pizza de pagès del restaurant Pizzeria Capricci
Albert Estivill és el cuiner del restaurant Pizzeria Capricci. El plat que ens porta és una pizza tradicional amb productes de la nostra terra. La proposta és una Pizza de pagès.
Ingredients:
Per la massa:
- Farina
- Aigua
- Llevat
- Oli d'oliva verge extra de la Cooperativa Agrícola de Riudoms
Per la pizza:
- Tomàquet
- Mozzarella
- Ceba
- Pebrot vermell
- Xampinyons
- Carxofa
- Llonganissa
Elaboració:
- Barregeu la farina, l’aigua, el llevat i l’oli.
- Deixeu reposar la massa durant 30 minuts.
- Passat aquest temps, estireu-la amb l’ajuda d’un corró i poseu-hi per sobre la salsa de tomàquet, la mozzarella, la ceba, el pebrot vermell, els xampinyons i la carxofa.
- Marqueu la llonganissa a la paella i afegiu-la a la base de la pizza.
- Poseu la pizza al forn a 250 graus durant 14 minuts.
Restaurant
- Restaurant Pizzeria Capricci
- 977 85 08 24
- Carrer Sant Antoni, 15, 43330, Riudoms