Back to top

Pizza de pagès

Les Receptes de la Gastromòbil: Pizza de pagès del restaurant Pizzeria Capricci

Albert Estivill és el cuiner del restaurant Pizzeria Capricci. El plat que ens porta és una pizza tradicional amb productes de la nostra terra. La proposta és una Pizza de pagès.

Ingredients:

Per la massa:

Per la pizza:

  • Tomàquet
  • Mozzarella
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Xampinyons
  • Carxofa
  • Llonganissa

Elaboració:

pizza gastromobil riudoms pizzeria capricci
  1. Barregeu la farina, l’aigua, el llevat i l’oli.
  2. Deixeu reposar la massa durant 30 minuts.
  3. Passat aquest temps, estireu-la amb l’ajuda d’un corró i poseu-hi per sobre la salsa de tomàquet, la mozzarella, la ceba, el pebrot vermell, els xampinyons i la carxofa.
  4. Marqueu la llonganissa a la paella i afegiu-la a la base de la pizza.
  5. Poseu la pizza al forn a 250 graus durant 14 minuts.

Restaurant

gastromobil pizzeria capricci riudoms

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades