Back to top

Popet amb ceba i tomacó

Les receptes de la Gastromòbil: Popet amb ceba i tomacó del restaurant La Confraria de Pescadors

El Raudys Soto és el cuiner del restaurant La Confraria de Pescadors. La proposta que ens porta és popet amb ceba i tomacó, un plat que no requereix molta elaboració si el pop està ben cuinat. 

Ingredients:

  • 4 pops blancs petits
  • 4 tomacons
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 1 bitxo
  • Julivert
  • OOVE DOP Siurana
  • Sal 
  • 1 fulla de llorer
  • Pebre

Elaboració

elaboració
  1. Netegeu els pops i bulliu-los en una cassola amb una fulla de llorer durant 45 minuts. Reserveu-los. 
  2. Feu un sofregit amb la ceba, els alls i els tomacons. Quan estigui fet afegiu-hi el bitxo
  3. Feu els pops cuits a la planxa. 
  4. Afegiu-los al sofregit i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. 

El Restaurant

cuiner

Maridatge

maridatge

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Guineu d'Argent negre, de Cellers Ronadelles. Un vi clar de color intens, fresc i amb bon equilibri de fruits vermells. 

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades