10:00 - 8 desembre 2020
Gastromobil
Popet amb ceba i tomacó
Les receptes de la Gastromòbil: Popet amb ceba i tomacó del restaurant La Confraria de Pescadors
El Raudys Soto és el cuiner del restaurant La Confraria de Pescadors. La proposta que ens porta és popet amb ceba i tomacó, un plat que no requereix molta elaboració si el pop està ben cuinat.
Ingredients:
- 4 pops blancs petits
- 4 tomacons
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 1 bitxo
- Julivert
- OOVE DOP Siurana
- Sal
- 1 fulla de llorer
- Pebre
Elaboració
- Netegeu els pops i bulliu-los en una cassola amb una fulla de llorer durant 45 minuts. Reserveu-los.
- Feu un sofregit amb la ceba, els alls i els tomacons. Quan estigui fet afegiu-hi el bitxo.
- Feu els pops cuits a la planxa.
- Afegiu-los al sofregit i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts.
El Restaurant
- Restaurant La Confraria
- 630 25 03 00
- Moll de Ponent, 43850 Cambrils
Maridatge
Us recomanem que marideu aquest plat amb un Guineu d'Argent negre, de Cellers Ronadelles. Un vi clar de color intens, fresc i amb bon equilibri de fruits vermells.