11:13 - 13 maig 2021
Gastromobil
Rap entre mar i muntanya
Les receptes de la Gastromòbil: Rap entre mar i muntanya del restaurant Botella
Jordi Colom és el cuiner del restaurant Botella. El plat que ens és un fatàstic rap entre mar i muntanya.
Ingredients:
- 1 cua de rap
- Calamarsets de Cambrils
- Cansalada confitada
- Favetes baby
- Confitura de tomàquet
- Un grapat de fruits secs
- Vi blanc
- All
- Julivert
- Sal
- Oli d’oliva extra verge
Elaboració:
- Saltegeu els calamarsets de Cambrils amb una picada verda d’all, julivert i fruits secs.
- Afegiu-hi les favetes baby amb un raig de vi blanc. Passats 4 minuts, retireu-ho del foc.
- Marqueu els medallons de rap a la planxa amb, juntament amb uns daus de cansalada confitada.
- Emplateu posant una base de confitura de tomàquet, a sobre les favetes amb els calamarsets i per acabar, els medallons de rap amb la cansalada confitada.
El Restaurant
- Restaurant Botella
- 977 50 78 93
- Carrer del Consolat de Mar, 52, 43850 Cambrils, Tarragona
Maridatge
Us recomanem que marideu aquest plat amb un Tendral de Cellers Unió