Back to top

Rap entre mar i muntanya

Les receptes de la Gastromòbil: Rap entre mar i muntanya del restaurant Botella

Jordi Colom és el cuiner del restaurant Botella. El plat que ens és un fatàstic rap entre mar i muntanya.

Ingredients:

  • 1 cua de rap
  • Calamarsets de Cambrils
  • Cansalada confitada
  • Favetes baby
  • Confitura de tomàquet
  • Un grapat de fruits secs
  • Vi blanc
  • All
  • Julivert
  • Sal
  • Oli d’oliva extra verge

Elaboració:

rap
  1. Saltegeu els calamarsets de Cambrils amb una picada verda d’all, julivert i fruits secs.
  2. Afegiu-hi les favetes baby amb un raig de vi blanc. Passats 4 minuts, retireu-ho del foc.
  3. Marqueu els medallons de rap a la planxa amb, juntament amb uns daus de cansalada confitada.
  4. Emplateu posant una base de confitura de tomàquet, a sobre les favetes amb els calamarsets i per acabar, els medallons de rap amb la cansalada confitada.

El Restaurant

Restaurant Botella
  • Restaurant Botella
  • 977 50 78 93
  • Carrer del Consolat de Mar, 52, 43850 Cambrils, Tarragona

Maridatge

vi cellers unio

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Tendral de Cellers Unió  

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades