12:40 - 8 octubre 2019
Gastromobil
Seitons amb llima i mango
Les receptes del Gastromòbil, el programa de cuina de Canal Reus

Aquests seitons amb llima i mango són un clàssic reiventat que ens arriba de la cuina del llorenç Blasco, del Restaurant i el xiringuito Denver de Cambrils
Ingredients
- ½ quilo de seitons
- 1 Mango
- 1 Llima
- 1 Llimona
- Gingebre
- Xili
- Vinagre
- Oli d’oliva DOP Siurana
- Sal
Elaboració
- Netegeu els seitons amb aigua i gel
- Cobriu-los de sal i deixeu-los reposar durant 1 hora
- Passat aquest temps, traieu-los les espines i torneu-los a netejar
- Cobriu-los amb el suc de la llima, la llimona i un raig de vinagre i deixeu-los reposar durant una hora més.
- Tritureu el mango amb una mica de gingebre i una mica de xili. Afegiu-hi suc un raig de llima i de llimona.
- Traieu els seitons del suc de llima i llimona i cobriu-los amb el mango triturat.
Maridatge
Nostra Senyora del Portal blanc, del Celler Piñol
El restaurant
RESTAURANT DENVER
Carrer Mont-roig, 9
977 36 00 23