12:00 - 11 agost 2020
Gastromobil
“Sorpresa de Síndria”
Les receptes del Gastromòbil: “Sorpresa de Síndria” del Restaurant Enrique's
En Ben Richards és el xef del Restaurant Enrique's, que ofereix una cuina fresca i innovadora. La seva proposta d'avui és una "Sorpresa de Síndria"
Ingredients:
- 3 talls de síndria
- Vinagre balsàmic
- 1 llimona
- 3 cullerades de mel
- Menta
- Ruca
- Formatge feta
- Bacon
- Oli d’oliva Extra Verge DOP Siurana
Elaboració:

- Talleu la síndria a triangles i traieu-li la pell.
- Poseu en un bol: vinagre balsàmic, el suc d’una llimona, tres cullerades de mel i unes branques de menta tallades
- Afegiu la síndria al bol i deixeu-la macerar un mínim de 4 hores i un màxim de dos dies.
- Talleu el formatge feta a daus
- Salteu el bacon a una paella
- Emplateu posant una base de ruca, a sobre un tall de síndria macerada, els daus de feta i un altre triangle de síndria. Per acabar, poseu més feta i el bacon a sobre.
El Restaurant

- Enrique's
- 644 93 97 21
- Avda Paris 8, Miami Platja Tarragona, Spain
Maridatge

Per acompanyar aquest plat us recomanem un vi rosat amb DO Terra Alta, el Clos del Pinell 100% garnatxa de Cellers Unió. Molt agradable al paladar i amb un refrescant i llarg post gust.
