Back to top

“Sorpresa de Síndria”

Les receptes del Gastromòbil: “Sorpresa de Síndria” del Restaurant Enrique's

En Ben Richards és el xef del Restaurant Enrique's, que ofereix una cuina fresca i innovadora. La seva proposta d'avui és una "Sorpresa de Síndria"

Ingredients:

  • 3 talls de síndria
  • Vinagre balsàmic
  • 1 llimona
  • 3 cullerades de mel
  • Menta
  • Ruca
  • Formatge feta
  • Bacon
  • Oli d’oliva Extra Verge DOP Siurana

Elaboració:

sindria
  1. Talleu la síndria a triangles i traieu-li la pell.
  2. Poseu en un bol: vinagre balsàmic, el suc d’una llimona, tres cullerades de mel i unes branques de menta tallades
  3. Afegiu la síndria al bol i deixeu-la macerar un mínim de 4 hores i un màxim de dos dies.
  4. Talleu el formatge feta a daus
  5. Salteu el bacon a una paella
  6. Emplateu posant una base de ruca, a sobre un tall de síndria macerada, els daus de feta i un altre triangle de síndria. Per acabar, poseu més feta i el bacon a sobre.

El Restaurant

enriques
  • Enrique's
  • 644 93 97 21
  • Avda Paris 8, Miami Platja Tarragona, Spain

Maridatge

clos

Per acompanyar aquest plat us recomanem un vi rosat amb DO Terra Alta, el Clos del Pinell 100% garnatxa de Cellers Unió. Molt agradable al paladar i amb un refrescant i llarg post gust. 

Totes les receptes

miró

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades