Back to top

Suquet de peix

Les receptes de la Gastromòbil: Suquet de peix del Restaurant Llop de Mar

En Fèlix Vega és el chef del Restaurant Llop de Mar. La proposta que ens porta és un Suquet de peix.

Ingredients:

Per la picada: 

  • Nyores
  • Ametlles
  • All
  • Una llesca de pa
  • Safrà
  • Pebre negre

Pel suquet:

  • Rap
  • Escamarlans
  • Gambes
  • Musclos
  • Cloïsses
  • Bitxo
  • Patata
  • Farina
  • Fumet de peix

Elaboració

elabocacio
  1. Sofregiu els alls, la nyora hidratada i una llesca de pa.
  2. Piqueu les ametlles i afegiu-hi el safrà i el pebre.
  3. Afegiu el sofregit a la picada i piqueu-ho tot bé.
  4. Sofregiu les gambes i els escamarlans. Retireu-los de la paella i en el mateix oli, fregiu les patates.
  5. Afegiu-hi la picada, un bitxo i una cullerada de farina torrada.
  6. Afegiu-hi el fumet de peix i espereu que arrenqui el bull
  7. Afegiu el rap i el rèmol i deixeu que es coguin durant uns 5 minuts.
  8. Afegiu les cloïsses, els musclos, les gambes i els escamarlans i deixeu que es facin durant 5 minuts més.

El Restaurant

cuiner
  • Llop de Mar
  • 977 79 25 67
  • Passeig Miramar nº8, 43850 Cambrils

Maridatge

maridatge

Us recomanem que marideu aquest plat amb La Roureda Blanc, de Cellers Unió. 

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades