10:00 - 7 octubre 2020
Gastromobil
Suquet de peix
Les receptes de la Gastromòbil: Suquet de peix del Restaurant Llop de Mar
En Fèlix Vega és el chef del Restaurant Llop de Mar. La proposta que ens porta és un Suquet de peix.
Ingredients:
Per la picada:
- Nyores
- Ametlles
- All
- Una llesca de pa
- Safrà
- Pebre negre
Pel suquet:
- Rap
- Escamarlans
- Gambes
- Musclos
- Cloïsses
- Bitxo
- Patata
- Farina
- Fumet de peix
Elaboració
- Sofregiu els alls, la nyora hidratada i una llesca de pa.
- Piqueu les ametlles i afegiu-hi el safrà i el pebre.
- Afegiu el sofregit a la picada i piqueu-ho tot bé.
- Sofregiu les gambes i els escamarlans. Retireu-los de la paella i en el mateix oli, fregiu les patates.
- Afegiu-hi la picada, un bitxo i una cullerada de farina torrada.
- Afegiu-hi el fumet de peix i espereu que arrenqui el bull
- Afegiu el rap i el rèmol i deixeu que es coguin durant uns 5 minuts.
- Afegiu les cloïsses, els musclos, les gambes i els escamarlans i deixeu que es facin durant 5 minuts més.
El Restaurant
- Llop de Mar
- 977 79 25 67
- Passeig Miramar nº8, 43850 Cambrils
Maridatge
Us recomanem que marideu aquest plat amb La Roureda Blanc, de Cellers Unió.