10:39 - 4 novembre 2021
Gastromobil
Suquet de peix
Les receptes de la Gastromòbil: Suquet de peix
Laia Rom és la cuinera del restaurant Les Fonts. La proposta és un suquet de peix.
Ingredients:
Per la picada:
- 12 avellanes
- 5 alls
- 3 llesques de pa fregit
- 1 nyora
- 1 raig de conyac
Pel suquet:
- Rajada
- Patata
- Musclos
- Sal
- Oli d’oliva verge extra de la cooperativa de Cambrils
- Bitxo
Elaboració:

- Per fer la picada fregiu-ho tot bé i quan estigui triturat, afegiu-li el conyac.
- Poseu la cassola al foc amb un raig d’oli d’oliva. Quan estigui ben calent afegiu-hi la picada i seguidament el brou de peix.
- Peleu la patata i afegiu-la a la cassola amb la rajada, sal i bitxo, i deixeu que bulli durant uns 30 minuts.
- Per finalitzar afegiu un parell de musclos per persona i quan s’obrin, ja podeu servir el plat.
El Restaurant

- Les Fonts
- 977 79 33 52
- Carrer de Cristòfor Colom, 1, 43850 Cambrils