Back to top

Tàrtar de tonyina i alvocat

Les receptes del Gastromòbil: Tàrtar de tonyina i alvocat amb tomàquet del benach i vinagreta d’avellanes amb oli de Riudoms del Restaurant Mas Passamaner

Salvador Gras és el cuiner del restaurant del Mas Passamaner, on podeu trobar una cuina catalana tradicional i creativa. Avui, proposa un Tàrtar de tonyina i alvocat amb tomàquet del benach i vinagreta d’avellanes amb oli de Riudoms.

Ingredients:

  • Un tall de tonyina vermella d’uns 200 grams
  • 2 alvocats
  • 2 tomàquets del benach molt madurs
  • 20 g d’avellanes torrades
  • OOVE DOP Siurana Les Passeres
  • Vinagre balsàmic
  • Alfàbrega
  • Barreja d’enciams 
  • caviar

Elaboració

tartar
  1. Peleu els tomàquets del benach i traieu-ne les llavors. A continuació , talleu-los a daus.
  2. Peleu els dos alvocats i talleu-los també a daus.
  3. Feu una vinagreta amb oli d’oliva extra verge DOP Siurana, vinagre de balsàmic, sal, una mica de mostassa i unes avellanes torrades. Tritureu-ho tot bé. 
  4. Barregeu la tonyina amb la vinagreta
  5. Emplateu-ho posant en un motlle la base del tomàquet a daus, a continuació l’alvocat i l’acabarem amb la tonyina, a sobre el tartar i posarem una barreja d’enciams i sobre del tàrtar una mica de caviar i una fulla d’alfàbrega.

El Restaurant

passamaner

Maridatge

Marideu aquest plat amb el vi blanc Perlat amb DO Montsant de Cellers Unió. De color groc pàl·lid i aroma de fruits blancs amb fons floral. Fresc i de textura cremosa.

Totes les receptes

miró

 

 

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades