10:30 - 8 setembre 2020
Gastromobil
Tàrtar de tonyina i alvocat
Les receptes del Gastromòbil: Tàrtar de tonyina i alvocat amb tomàquet del benach i vinagreta d’avellanes amb oli de Riudoms del Restaurant Mas Passamaner
Salvador Gras és el cuiner del restaurant del Mas Passamaner, on podeu trobar una cuina catalana tradicional i creativa. Avui, proposa un Tàrtar de tonyina i alvocat amb tomàquet del benach i vinagreta d’avellanes amb oli de Riudoms.
Ingredients:
- Un tall de tonyina vermella d’uns 200 grams
- 2 alvocats
- 2 tomàquets del benach molt madurs
- 20 g d’avellanes torrades
- OOVE DOP Siurana Les Passeres
- Vinagre balsàmic
- Alfàbrega
- Barreja d’enciams
- caviar
Elaboració
- Peleu els tomàquets del benach i traieu-ne les llavors. A continuació , talleu-los a daus.
- Peleu els dos alvocats i talleu-los també a daus.
- Feu una vinagreta amb oli d’oliva extra verge DOP Siurana, vinagre de balsàmic, sal, una mica de mostassa i unes avellanes torrades. Tritureu-ho tot bé.
- Barregeu la tonyina amb la vinagreta
- Emplateu-ho posant en un motlle la base del tomàquet a daus, a continuació l’alvocat i l’acabarem amb la tonyina, a sobre el tartar i posarem una barreja d’enciams i sobre del tàrtar una mica de caviar i una fulla d’alfàbrega.
El Restaurant
- Mas Passamaner
- (+34) 977 766 333
- Camí de la Serra, 52, 43470, La Selva del Camp, Tarragona
Maridatge
Marideu aquest plat amb el vi blanc Perlat amb DO Montsant de Cellers Unió. De color groc pàl·lid i aroma de fruits blancs amb fons floral. Fresc i de textura cremosa.