Back to top

Verat marinat amb gamba vermella i parmentier

Les receptes de la Gastromòbil: Verat marinat amb gamba vermella i parmentier del Restaurant L'Original

El Joan Llaberia està al capdavant del Restaurant L'Original, on s'hi troben propostes diferents per productes de proximitat. Com a mostra, el plat d'avui, un verat marinat amb gamba vermella amb textures i parmentier d'all porro i algues.

Ingredients:

  • 1 verat
  • 2 gambes vermelles
  • 1 patata
  • 100 ml de nata
  • 1 all porro
  • Algues
  • Perles d'oli
  • Sal grossa
  • Sucre 
  • OOVE DOP Siurana

Elaboració

elaboració
  1. Netegeu el verat, filetegeu-lo i poseu-lo a marinar amb sal grossa i sucre. 
  2. Feu una crema parmentier amb la patata, l'all porro i les algues. Tritureu-la i coleu-la. 
  3. Peleu les gambes, sofregiu els caps i marineu les cues amb les closques. 
  4. Sofregiu les cues amb la nata. 
  5. Emplateu el verat, amb les gambes, el parmentier i les perles d'oli. 

El Restaurant

Us recomanem que marideu aquest plat amb un Clos del Pinell rosat, de Cellers Unió. Un vi de color gerd amb aroma de fruites vermelles, molt agradable al paladar i amb un refrescant postgust.

Totes les receptes

Paraules clau:

Notícies relacionades