Back to top

Herois locals

Mar Rovira, col·laboradora del magazín Avui per demà, dóna a conèixer persones que, sense saber-ho, són veritables motors de la nostra ciutat. 

TEMPORADA 2

CAPÍTOL 4: LA CONSTRUCCIÓ DEL BARRI SANT JOSEP OBRER


CAPÍTOL 3: ANASTASIA PARREU I JOSEP SENDRA, ESTUDIANTS DEL PROJECTE IFE


CAPÍTOL 2: ANTONIO GABARRI

Antonio Gabarri, més conegut com 'el tío Antonio', es defineix com un gitano normal i corrent que intervé per resoldre conflictes. Tothom el respecta i és un referent dins i fora de la comunitat gitana.


CAPÍTOL 1: HAMZA BENALI

Hamza Benali estudia batxillerat a l'Institut Baix Camp i ha guanyat la segona edició del premis organitzats per l'Associació Àrab d'Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili - URV. 


TEMPORADA 1

CAPÍTOL 8: JOSE LÓPEZ

Jose López és professor d'història i geografia de l'IES Domenech i Montaner​. És cec des de naixement però aquesta limitació visual no l'impedeix donar classes.


CAPÍTOL 7: BELÉN MARZÁ

Fa 3 anys la Belén Marzá va ser diagnosticada amb un càncer de mama. Malgrat la malaltia no va defallir gràcies a la seva família i al seu coratge per seguir practicant esport.


CAPÍTOL 5: ANTONIA MARRASÉ

Antonia Marrasé és una exalumna de l'Escola Prat de la Riba, que enguany celebra 100 anys. Va néixer l'any 1930 i va començar a estudiar amb 9 anys. Com han canviat les coses al llarg de tots aquests anys? 


CAPÍTOL 4: ENRIQUETA PRATS

Enriqueta Prats és fundadora de l'actual Escola Artis Fraga, el primer centre de dansa de Reus. No et perdis aquest retrat de tota una vida dedicada a aquesta disciplina artística.


CAPÍTOL 3: HIGINI BIOSCA 

Higini Biosca té 62 anys i porta més de 12 treballant  d'agent de seguretat de l'Ajuntament de Reus. 


CAPÍTOL 2: CINE REUS PALACE 

Després de 39 anys, el Cine Reus Palace continua al peu del canó projectant les últimes estrenes i apropant el cinema als reusencs.


CAPÍTOL 1: GERMANA ANA FONTSECA

La Germana Ana és una monja crítica amb el sistema, amb molta consciència social i molt implicada amb el seu barri, Sant Josep Obrer.