Back to top

La setmana de l'oli 2018

"La ruta de l'oli" posa en valor aquest producte alimentari

Una trentena de ciclistes s'han aplegat a les instal·lacions de l'estació enològica de Reus per iniciar la "ruta de l'oli", un recorregut de gairebé 50 quilòmetres, que passa pels termes de Riudoms, Montbrió, Vilanova d'Escornalbou, Mont-roig, Cambrils, i Vinyols i els Arcs, per retornar a Reus. 

+INFO


La DOP Siurana és un segell de qualitat excel·lent de l'oli

L'Oli d'Oliva Verge Extra de la DOP Siurana ha estat valorat diverses vegades com a millor oli d'aquesta varietat a l'Estat espanyol i reconegut mundialment amb diferents premis i guardons.

+INFO


L'oli, el producte estrella del Mediterrani

El patrimoni cultural que arrossega l'oli a casa nostra és enorme. Així de contundents és mostren els experts en parlar sobre un dels productes que més defineix la nostra cultura. I és que des de temps remots les comunitats humanes van saber com treure-li el màxim benefic

+INFO


Pagesos i molins es posen les piles en època d'oli

És temps d'oli i per tant pagesos i molins estan al peu de canó per produir aquest aliment mil•lenari. El procés en sí es força simple tot i que s'ha de realitzar en menys de 24 hores per evitar la fermentació de l'oliva un cop collida

+INFO


Descobrir el món de l'oli a través d'un tast

Durant classe pràctica els alumnes descobreixen el procés de producció de l'oli i també a diferenciar les característiques més organoleptiques a través d'un tast, comparant l'oli d'oliva verge extra d'un oli d'oliva refinat.

+INFO

oli