"La ruta de l'oli" posa en valor aquest producte alimentari
Una trentena de ciclistes s'han aplegat a les instal·lacions de l'estació enològica de Reus per iniciar la "ruta de l'oli", un recorregut de gairebé 50 quilòmetres, que passa pels termes de Riudoms, Montbrió, Vilanova d'Escornalbou, Mont-roig, Cambrils, i Vinyols i els Arcs, per retornar a Reus.
La DOP Siurana és un segell de qualitat excel·lent de l'oli
L'Oli d'Oliva Verge Extra de la DOP Siurana ha estat valorat diverses vegades com a millor oli d'aquesta varietat a l'Estat espanyol i reconegut mundialment amb diferents premis i guardons.
L'oli, el producte estrella del Mediterrani
El patrimoni cultural que arrossega l'oli a casa nostra és enorme. Així de contundents és mostren els experts en parlar sobre un dels productes que més defineix la nostra cultura. I és que des de temps remots les comunitats humanes van saber com treure-li el màxim benefic
Pagesos i molins es posen les piles en època d'oli
És temps d'oli i per tant pagesos i molins estan al peu de canó per produir aquest aliment mil•lenari. El procés en sí es força simple tot i que s'ha de realitzar en menys de 24 hores per evitar la fermentació de l'oliva un cop collida
Descobrir el món de l'oli a través d'un tast
Durant classe pràctica els alumnes descobreixen el procés de producció de l'oli i també a diferenciar les característiques més organoleptiques a través d'un tast, comparant l'oli d'oliva verge extra d'un oli d'oliva refinat.