Back to top

Les Claus de Sant Pere, el concurs de la Festa Major de Reus

Aquest diumenge, dia 20 de juny, a partir de les 20.00 h i en directe per Canal Reus, participa del concurs més trepidant sobre Sant Pere. Segueix les instruccions i guanya un lot de productes de la Festa Major de Reus i invitacions per viure amb Canal Reus el seguici festiu d'aquest 2021.

Canal Reus organitza aquest diumenge, 20 de juny, la segona edició de les Claus de Sant Pere. El concurs de coneixements sobre la Festa Major de Sant Pere de Reus. 

Quan?

Com participar?

sant pere

  • A través d'un mòbil, una tauleta o un ordinador + seguint el programa a Canal reus
  • No us haureu d'instal·lar cap aplicació ni programa. És totalment gratuït a https://kahoot.it/

Com registrar-vos?

kahoot

 

 

  • Diumenge a partir de les 19h ja us podreu registrar.A a partir de les 20h començarà el programa del concurs
  • ENTREU A:  https://kahoot.it/
  • INTRODUIU EL PIN: 5917184
  • REGISTREU-VOS: Amb el vostre Nom i Cognom i espereu a les 20h
  • SINTONITZEU Canal Reus a les 20h i seguiu les instruccions. 

Què podeu guanyar?

premis clau de sant pere

Enguany Canal Reus us convida a veure el seguici festiu al Carrer de la Festa. Els quatre primers classificats s'enduran un passe familiar per anar al Parc de la Festa amb Canal Reus i viure la retransmissió en directe a més de gaudir de tots els elements de la Festa Major de Reus. Aquests són els premis per als primers classificats del concurs Les Claus de Sant Pere!

Quart classificat

Un passe familiar (màxim tres persones) per anar a veure al Parc de la Festa el Seguici Festiu amb Canal Reus i una samarreta de les Claus de Sant Pere gentilesa de Canal Reus. 

Tercer classificat:

Lot de productes de la Festa Major, gentilesa de la Botiga de la Festa de Reus Cultura, un passe familiar (màxim tres persones) per anar a veure al Parc de la Festa el Seguici Festiu amb Canal Reus i una samarreta de les Claus de Sant Pere gentilesa de Canal Reus. 

Segon classificat

Lot de productes de la Festa Major, gentilesa de la Botiga de la Festa de Reus Cultura, un lot de productes culturals de la ciutat preparat per Canal Reus, un passe familiar (màxim tres persones) per anar a veure al Parc de la Festa el Seguici Festiu amb Canal Reus i una samarreta de les Claus de Sant Pere gentilesa de Canal Reus

Guanyador

 Lot de productes de la Festa Major, gentilesa de la Botiga de la Festa de Reus Cultura, un lot de productes de Reus i la Festa Major d'El Barato de Reus, un lot de productes culturals de la ciutat preparat per Canal Reus, un passe familiar (màxim tres persones) per anar a veure al Parc de la Festa el Seguici Festiu amb Canal Reus i una samarreta de les Claus de Sant Pere gentilesa de Canal Reus i un tractament de blanquejat dental gentilesa de Dental Esthetics

Demostrareu a TOT REUS que sou els qui més en sabeu de la Festa Major...

 

Amb el suport de 

pimpampum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dental

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades