Back to top

Canal Reus organitza el primer concurs de microrelats per Sant Jordi

Els alumnes de les escoles, instituts i centres de formació de la ciutat poden participar en aquest certamen literari que busca el millor conte de menys de 40 paraules. Els guanyadors s'anunciaran el 23 d'abril en un programa especial.

Canal Reus, juntament amb el Pla Educatiu d’Entorn, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus, la regidoria de Joventut, Òmnium Cultural, les Biblioteques municipals i el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, organitza el 1r. Concurs de Microrelats, un certamen literari que vol contribuir al foment de l’ús de la llengua catalana a través de l’elaboració de relats breus. 

CONSULTA AQUÍ LES BASES DEL CONCURS

El concurs està adreçat a tots els alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres educatius de la ciutat, i està dividit en tres categories. Els tres guanyadors es descobriran el dia 23 d'abril, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, en un programa especial a Canal Reus. 

El microrelat és de temàtica lliure, però ha d'incloure el concepte '25' en totes les seves múltiples facetes. No pot superar les 40 paraules. La data límit per presentar els treballs és el 31 de març. Un jurat especialitzat escollirà els finalistes que veuran els seus microrelats a Canal Reus durant tot el mes d'abril. 

ENVIA AQUÍ EL TEU MICRORELAT

PROTECCIÓ DE DADES

En virtut de la  normativa de  Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present autoritza a que les dades personals facilitades siguin  incorporades en un fitxer denominat “Concursos” responsabilitat de INICIATIVES DE TELEVISIÓ S.L., i seu social a Avda. Bellissens, 42, planta baixa porta B. Edifici Tecnoparc, 43204 Reus (Tarragona) 

La finalitat d’aquest tractament  és la de gestionar el concurs organitzat per Canal Reus. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar.    

En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es faci en  Avda. Bellissens, 42, planta baixa porta B. Edifici Tecnoparc, 43204 Reus (Tarragona)  O bé per correu electrònic a produccio@canalreustv.cat   

S’informa que també pot presentar una reclamació, si així ho considera, davant l’Agencia espanyola de protecció de dades.   

Paraules clau: