Back to top

10 anys de naixements a l'Hospital de Reus en imatges

L'exposició fotogràfica "10 anys de Naixements” s’ha instal·lat a les vidrieres de la porta principal de l’Hospital i s’hi poden veure més de 280 instantànies

Des d’avui dilluns, 19 de juliol l’Hospital Sant Joan de Reus acull la mostra “10 anys de Naixements”, un homenatge a la vida i a tots els infants nascuts a l’Hospital durant aquesta dècada i també a la feina que fan els professionals de l’àrea matern-infantil del centre. La mostra, situada a l’entrada, consta de més de 280 imatges que els protagonistes i les seves famílies han fet arribar en resposta a una crida realitzada a través de les xarxes socials.

També exemplifica quins són els noms més populars

L'exposició va acompanyada d’un núvol amb els noms dels protagonistes escrits en diferents mides. La mida depèn del nombre d’infants amb aquest nom i, així per exemple, Pol, Nil o Martina tenen una mida més gran, ja que hi ha més nens i nenes que s’ho diuen.

“10 anys de Naixements” forma part dels actes de commemoració dels primers 10 anys del nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus, que va iniciar el gruix de la seva activitat el 19 de desembre de 2010.

Aquesta mostra pren el relleu a “10 anys d’Innovació en Infermeria” on s’ha donat a conèixer els nous rols basats en la innovació que estan desenvolupant els professionals de la infermeria per continuar oferint una atenció de qualitat i donar resposta a les necessitats assistencials de la població, així com la feina de prevenció i promoció de la salut o la tasca docent i investigadora.

Paraules clau:

Notícies relacionades