Back to top

100 anys del quadre del Mas Miró

Aquest 2022 se celebra el centenari de la creació del quadre 'La Masia Joan Miró', la pintura que Miró va fer sobre el seu Mas, situat a Mont-roig del Camp.

És per aquest motiu que la Fundació Mas Miró ha programat un any ple d'activitats que giren al voltant de l'artista i la seva obra coneguda arreu del món. Sota el lema '100 anys inspirant', la Fundació ha programat una trentena d'activitats que giren al voltant de conèixer el Mas Miró des dels cinc sentits
 
L'any 1921, Joan Miró va començar a pintar l'obra 'La Masia', inspirada en el mas que hi ha ubicat a Mont-roig del Camp, però l'obra no la va finalitzar fins al 1922 a París. El quadre es troba actualment al National Gallery of Art de Washington, però això no impedirà que la Fundació Mas Miró celebri el centenari de la creació d'aquest quadre. 

Activitats per a totes les edats

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mont-roig i el suport de la Diputació de Tarragona i l'Associació de Càmpings del municipi, al programa hi ha propostes diverses i inspirades en la visió de Miró sobre la seva obra, com són concerts inspirats en constel·lacions, una recreació històrica del Mas, a banda d'activitats familiars en diversos espais de Mont-roig i Miami. 

Paraules clau:

Notícies relacionades