Back to top

12 hores ininterrumpudes de cultura urbana

Una seixantena d'artistes, entre grafiters, ballarins de hip hop, cantants de rap o Dj's, han mostrat el seu art a l'Ateneu Juvenil de Cambrils. Han estat 12 hores continuades de concerts, tallers i exhibicions amb què l'organització, l'associació Tarragona Hip Hop Club, ha volgut donar visibilitat a la cultura urbana i apropar-la a nous sectors de la població.
hip hop rap grafitis

La batalla de galls, o el que és el mateix, la competició dialectal entre rapers que improvisen lletres, ha estat un dels actes més esperats de la jornada. Però durant el dia, les persones que s'han apropat al Winter Urban Jam han pogut gaudir de concerts, tallers, exhibicions de rap o hip hop, i un espai on pintar grafitis. Amb iniciatives com aquesta els organitzadors volen donar a conèixer la cultura urbana a tothom, però especialment als col·lectius que no estan avesats a aquest tipus de disciplines artístiques, així ho assegura Ivan Martinez, un dels membres de l'associació Tarragona Hip Hop Club. Martínez ha afegit que "en aquestes jornades es fan activitats familiars, en què hi participa la canalla".

La trobada també vol ser una plataforma per promocionar els artistes del territori.

L'associació Tarragona Hip Hop Club s'ha proposat organitzar una jornada d'aquestes característiques cada tres mesos. Aquesta és la segona. La primera va ser a Reus durant la tardor.

Paraules clau: