Back to top

14 anys transmetent els valors del Barça a Reus

El camp de futbol municipal Mas Iglesias acull cada dilluns una cinquantena de nens que perfeccionen la seva tècnica futbolística a través de la Barça Academy. Ja fa catorze anys que el club blaugrana estén els seus valors al Camp de Tarragona.
Barça Academy

Sumar aprenentatges i perfeccionar la tècnica individual. Aquest és el principal objectiu de la Barça Academy. Cada dilluns una cinquantena de nens participen en la sessió setmanal en què els diferents entrenadors del club blaugrana els inculquen la metodologia Barça.

La humilitat, l'esforç, l'ambició, el respecte i el treball en equip són els valors que es transmeten a la Barça Academy Perfeccionament tal com explica el seu responsable Xavier Miquel Pozo.

Activitats complementàries

Els infants saben que la Barça Academy no compta amb competicions ni lligues tot i que el club organitza activitats complementàries com tornejos internacionals, amistosos i trobades. D'aquesta manera els jugadors poden posar en pràctica tot allò après al llarg de la temporada i passar una bona estona amb els companys.

La Barça Academy no busca cap perfil concret. De fet, anima a tots els infants d'entre 5 i 14 anys a fer un entrenament de prova i gaudir d'aquest esport amb els valors del Futbol Club Barcelona.

Paraules clau:

Notícies relacionades