Back to top

15 anys mirant-te

Canal Reus TV ha celebrat aquest divendres al vespre els seus 15 anys d’història davant d’un Teatre Fortuny ple. Una gala que ha servit per fer un repàs als continguts, programes i evolució d’aquest mitjà de comunicació, però que ha volgut exaltar als vertaders protagonistes de la televisió de Reus i el territori: les seves entitats i projectes, i en definitiva, els seus ciutadans.

Una gala que ha comptat amb la presència de molts dels professionals que han pogut evolucionar en l’àmbit de la comunicació en aquesta televisió, i que alhora, l’han fet créixer. Periodistes i comunicadors de la talla de Xavier Grasset, Carles Francino, Enric Company, Jordi Gil, Josep Baiges i Gerard Martí han volgut compartir la seva experiència passada davant les 900 persones presents a l’esdeveniment, i han recordat amb un còctel de nostàlgia i humor el passat d’un mitjà que arriba als seus 15 anys d’història.

Sorpreses d’aniversari

El Fortuny ha viscut una gala plena de sorpreses, com la d’una petita actuació castellera dels Xiquets de Reus, amb dos pilars de 4 sobre l’escenari. Sorpresa també la que ha rebut el President del Bràvium Teatre, Jaume Amenòs, qui ha vist com professionals del mateix teatre li han fet un petit homenatge sorpresa a mode d’intepretació humorística.

També ha destacat la sortida a platea del Grup Xou de patinatge del Reus Deportiu, que han lliscat entre el públic amb espelmes enceses, creant una imatge insòlita més en un teatre històric. Destacable també la presència del jugador del Futbol Club Barcelona, Isaac Cuenca, qui no ha volgut estar perdre’s l’entrega del premi a la pedrera futbolística creada a Reus al llarg d’aquests anys, i que l’ha portat a l’elit.

L’Hospital Sant Joan, i l’Associació d’Alzheimer de Reus i el Baix Camp, considerats els més “imprescindibles”

L’Hospital Sant Joan de Reus i tot el seu conjunt de professionals han estat el més votats pels ciutadans de totes les 15 entitats i projectes que han conformat aquesta llista. En segona posició, ha recollit el guardó l’Associació d’Alzheimer de Reus i el Baix Camp.

Les cinc entitats i projectes més votats pels ciutadans s’han completat amb els centres de la Universitat Rovira i Virgili a Reus, el Taller Baix Camp i el Banc dels Aliments. Les altres 10 entitats que han pujat a l’escenari del Teatre Fortuny a recollir el seu premi han estat Càritas, el Futbol Base de Reus, el Seguici Festiu i tots els seus elements, el Trapezi, la ‘Ganxet Pinxo’ i la fira ‘Reus, Viu el Vi’, el Grup Xou de patinatge del Reus Deportiu i el Bràvium Teatre.

Votació popular pels “Imprescindibles” de Reus

Una gala que ha posat així punt i final a un llarg procés de selecció i creació d’un llistat de 15 entitats i projectes necessaris per la ciutat de Reus i el territori durant els últims 15 anys.

A mitjans d’octubre es va fer pública aquesta iniciativa feta a través de l’aportació ciutadana, amb més d’una setantena de representants d’entitats de la ciutat que van conformar la llista final. Després d’una votació popular arrancada a principis de novembre, a través del correu electrònic i urnes ubicades als mercats de Reus.