Back to top

150 nous llocs de treball a Reus

L'Ajuntament de Reus ha anunciat aquest matí que l'empresa AVANZA donarà 150 llocs de treball a Reus. El CEPID és el lloc el qual acollirà la seu d'un contact center de l'empresa Unitono. Els empleats, la majoria del territori, estan ja formant-se a les instal•lacions de Redessa.
150 nous llocs de treball al CEPID

Reus crearà 150 nous llocs de treball. L'empresa Unitono que forma part del grup AVANZA establirà un contact center de 750m2 al CEPID al Tecnoparc. L'organització ampliarà amb poques setmanes la plantilla a 200 persones, gairebé totes del territori i, segons asseguren els directius, es convertirà en el centre neuràlgic a Catalunya. Els futurs treballadors s'estan formant en diferents aules de les instal·lacions de Redessa per poder donar el millor servei als clients, tant en català com en castellà.   

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat l'ocupació actual del projecte Tecnoparc i en especial del Centre Empresarial per a la Innovació i el Desenvolupament, que ha arribat al gairebé 100% de l'ocupació. Per aquest motiu, ha anunciat que es construirà un nou edifici als terrenys municipals disponibles just al costat del CEPID actual.

El contact center serà únic a Catalunya i es posarà en funcionament a principis de la setmana que ve

Paraules clau: