Back to top

Un 16,7% de la població a Reus és estrangera

A la comarca del Baix Camp, Pratdip és el municipi amb més volum de residents estrangers, seguit de Mont-roig del Camp i Cambrils.

Reus és l'onzè municipi de Catalunya amb major nombre de població estrangera. Actualment, i segons les darreres dades de l'Idescat, la capital del Baix Camp compta amb prop de 18.000 estrangers, el que es tradueix en un 16,7% de la població total.

El nombre d'estrangers a Reus s'ha multiplicat per 10

En aquest sentit, des de l'any 2000 Reus ha multiplicat per 10 el nombre d'estrangers. Segons la línia evolutiva, el volum d'immigrants va créixer exponencialment fins el 2008, mantenint-se estable fins el 2013 moment en què va començar a disminuïr progressivament. A partit del 2018, la xifra d'estrangers no ha parat de créixer.

Idescat

Pratdip encapçala els municipis del Baix Camp

Si ens centrem en l'àmbit comarcal, Pratdip és el municipi del Baix Camp amb més volum de població estrangera, un 30,2%. El segueixen Mont-roig del Camp amb un 27,7% i Cambrils amb un 19,8%. En general, els principals països d'origen són el Marroc, Romania i Colòmbia seguits de la Xina, Bolívia i el Brasil. 

Paraules clau:

Notícies relacionades