Back to top

20 espectacles al Fortuny durant la tardor

Al mes de juliol s'iniciaran les obres de remodelació de la zona en què es va situar el Bar del Teatre, al vestíbul, per impulsar un espai multifuncional.

Dansa, música, teatre... art d’alt nivell i de qualitat es podrà gaudir al Teatre Fortuny durant l’últim trimestre del 2022. Després dels mesos d’estiu, la programació al Fortuny retornarà amb artistes de renom com ara els actors Joan Pera i Cristina Plazas, amb els joves premiats en la 10a i darrera edició del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri i amb actuacions musicals de Sopa de Cabra, entre d’altres. De cara al mes de juliol, el teatre iniciarà les obres de remodelació de l’antic bar sota platea per convertir-ho en una sala multifuncional.

A finals del proper mes de setembre arrenca la programació del 4rt trimestre de 2022 del Teatre Fortuny amb una paròdia de Joan Pera. Durant els darrers mesos de l’any es podrà gaudir d’espectacles que van des de l’òpera electrònica fins al ballet clàssic, passant per un seguit de dramatúrgies. Hi haurà espai també per a concerts per a piano i música folk. SAU retorna amb la seva gira "Mil i una nits i uns quants dies" i el fenomen Dausà trepitjarà també l’escenari. El Fortuny, que enguany celebra el seu 140è aniversari, continua apostant en aquesta programació pel Cicle Grans Mestres, i conclourà el trimestre amb el ja tradicional concert d’Any Nou.

Fins al 14 de setembre es poden adquirir els abonaments i el 19 de setembre es posaran a la venda les entrades de la programació completa.

Nou espai multifuncional

El Consorci del Teatre Fortuny destinarà 44.000 euros a les obres de reforma de la zona del vestíbul, sota platea, en què en el seu dia es va situar el Bar del Teatre. En aquest nou espai multifuncional s’hi podran fer microespectalces, exposicions temporals i conferències, entre d’altres iniciatives

Paraules clau:

Notícies relacionades