Back to top

200 Fans del Seguici omplen el Parc de Sant Jordi de Reus

La plaça d'Anton Borrell ha acollit aquest diumenge la vuitena edició de la Trobada d'Elements Festius Fets per Tu, que organitza Canal Reus amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus.

Aquest any sí. Els més petits de la ciutat han pogut treure, de nou, els seus elements festius fets per ells mateixos al carrer. El Parc de Sant Jordi ha estat l'escenari aquest diumenge al matí de la vuitena edició dels Fans del Seguici, la Trobada d'Elements Festius Fets per Tu.

Des de primera hora del matí, les famílies, amb els grans protagonistes de la festa, han anat arribant al Parc de Sant Jordi. Allà se'ls ha conduït fins a la plaça Anton Borrell, que ha servit de gran escenari on poder veure i gaudir de les creacions dels més petits de la festa. Xiquets i xiquetes que, amb la mirada il·lusionada, han fet ballar gegants, àligues i dracs com si del Seguici Festiu de la ciutat es tractés.

Cercavila pel parc

Un cop enllestida l'exhibició, i garantint totes les mesures de seguretat per lluitar contra la pandèmia, els elements han començat la cercavila que, enguany per qüestions evidents, s'ha hagut de restringir al parc. Amb tot, la il·lusió i la festa no s'ha perdut en cap moment i la música de l'Aula de Sons ha permès que tothom qui ho vulgués ballés al ritme de la Festa Major.

Aquest acte ha estat organitzat per Canal Reus amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Reus. També gràcies al suport l'Aula de Sons i de La Martina Kids and us.

 

Paraules clau: