Back to top

200 infants de Reus descobreixen Gaudí

Més de 200 infants de cinc escoles de Reus han celebrat una jornada pacífica a la plaça del Mercadal centrada en la figura d'Antoni Gaudí. L'acte s'emmarca en el primer concurs de dibuix 'Gaudí per la pau'
Nens

L'arquitecte Antoni Gaudí és el punt en comú entre aquests més de dos-cents alumnes de sisè de primària de cinc col·legis de Reus. Tots ells s'han reunit aquest matí a la plaça del Mercadal per tal de compartir una jornada pacífica enmig d'animació musical i un esmorzar gaudinià. L'acte s'ha celebrat per primer cop coincidint amb la Capitalitat Cultural Catalana i té com a objectiu donar a conèixer la figura de Gaudí entre els més petits, tal com ha explicat M. Teresa Gaudí, presidenta de Amics de Gaudí-Reus i familiar llunyana d'Antoni Gaudí.

Aquesta ha estat la trobada final emmarcada en el primer concurs de dibuix 'Gaudí per la pau', organitzat pels Amics de Gaudí-Reus i en col·laboració a diverses regidories del consistori. El certamen artístic tenia temàtica lliure i els dibuixos s'acompanyaven amb una frase sobre la pau. Les obres participants s'exposaran a la tardor al Museu de Reus, mentre que el 7 d'octubre es donaran a conèixer els guanyadors. Mentrestant, els joves han viscut una jornada diferent acompanyada per un esmorzar gaudinià, que ha consistit en coca i suc per tots els assistents.

Paraules clau: