Back to top

2.000 inscrites a la cursa de les dones

La cursa de les dones torna aquest pròxim diumenge amb el seu format habitual, recuperant la presencialitat i el seu recorregut de 4,4 km amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat.

Aquest diumenge, Reus viurà, una vegada més, i per desena edició, la cursa de les dones. Una edició que enguany, després de dos anys de pandèmia recupera la seva essència, sense mesures covid, amb un recorregut urbà pel centre de la ciutat de 4,4 km i amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat. La cursa, que estava limitada inicialment en 2.000 participants, ha assolit aquest dijous el seu objectiu.

Com cada any, tots els diners que es recaptin amb les inscripcions aniran íntegrament destinats a la Lliga contra el càncer, que dona suport als malalts oncològics i als seus familiars. Tot i això, des de l'Associació asseguren que els diners són el menys important i que prioritzen la solidaritat i la visibilitat que hi ha a la cursa.

Hi haurà tres sortides esglaonades

Com a novetat, enguany també es recupera la cursa infantil amb sortides a les 10 h i a les 10:20 h. A part, hi haurà tres sortides esglaonades, depenent del temps que pugui trigar cada participant.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades