Back to top

El 2021 s'acaba amb una nova nit de Cap d'Any marcada per les restriccions

El tancament de l'oci nocturn o el toc de queda d'una a sis de la matinada són algunes de les mesures que ha aplicat el Govern per aquesta nit.

La nit de Cap d'Any és nit d'alegria, però enguany, a les campanades se li ha de tornar a afegir un convidat: el coronavirus. La pandèmia tornarà a fer acte de presència en la darrera nit de l'any, tal com ja va fer el 31 de desembre del 2020. Toc de queda d'una a sis de la matinada o la prohibició de fer reunions de més de 10 persones són només algunes de les mesures per combatre la COVID-19. Aquesta situació fa que des de l'Ajuntament de Reus s'hagi elaborat un pla específic per aquesta nit.

Oci nocturn tancat

El passat dilluns l'oci nocturn va recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la prohibició de poder obrir la nit de Cap d'Any, una mesura que va aprovar el govern. Aquest dijous el mateix TSJ va rebutjar obrir l'oci nocturn la nit del 31 de desembre. El conjunt de casuístiques fa que des de les institucions demanin responsabilitat a la ciutadania.

Tot plegat, en una nit que donarà pas al 2022, que també estarà marcat per la pandèmia.

Paraules clau:

Notícies relacionades