Back to top

El 2021 tampoc no és l'any de l'Speteck

El 28 de desembre està marcat per l'intent anual de l'Agència Reusenca Especial d'enviar un coet a l'espai exterior. Enguany tampoc ha pogut arribar al seu destí, tot i que en aquesta ocasió, no hi ha hagut ni intent d'enlairament.

Tot semblava indicar que el 2021 seria l'any que per fi s'enlairaria l'Speteck, el coet de l'Agència Reusenca Especial, però la mateixa ARE s'ha encarregat d'anunciar a través de les xarxes socials que el 2021, tampoc seria l'any de l'Speteck

El passat 27 de desembre a la nit, l'ARE escrivia un tweet on explicaven que hi hauria un homenatge al cosmonauta encarregat de dur a terme la missió, amb missa privada a la Prioral de Sant Pere i el posterior pelegrinatge cap al Santuari de Misericòrdia. Tot plegat feia somiar en veure un coet reusenc a l'espai, però la situació es va tòrcer.


Aquest dimarts, dia dels Sants Innocents, l'ARE explicava que no hi hauria enlairament del coet Speteck. La festa del 27 a la nit entre els savis i el cosmonauta van provocar que aquest últim donés positiu en COVID, això sí, amb la variant reuscron. L'Agència Reusenca explica que l'enlairament s'ha suspès fins que es vegi una Tronada per Misericòrdia.


D'aquesta manera, el 28 de desembre reusenc ha conclòs amb el no-intent d'enlairament de l'Speteck.

Paraules clau:

Notícies relacionades