Back to top

El 2022 ha estat l'any de la recuperació per als museus de Reus

El balanç conclou que la visita individual és la més utilitzada i que hi ha hagut un creixent interès per l’activitat al Centre d’Art de Cal Massó.

El 2022 ha estat l’any de la recuperació per als sis equipaments que es coordinen des de l’Àrea de Museus i Patrimoni de l’Institut Municipal Reus Cultura. I és que no només s’han recuperat les xifres dels anys anteriors, sinó que s’han superat.

El total de visites en els museus i equipaments patrimonials municipals, el 2022, ha arribat gairebé a les 33.000, amb un augment de més de 9.000 usuaris respecte a l’any 2021. Aquest creixement s’ha repartit en els sis equipaments, establint-se com els més visitats el Museu d'Art i Història i el Museu Salvador Vilaseca. També s'ha destacat el creixent interès que ha tingut l’activitat al Centre d’Art de Cal Massó, com també els equipaments que no han tingut una obertura en un horari fix com són el Centre de la Imatge Mas Iglesias, la Bòbila de Sugranyes i el Refugi de la Patacada.

Des del consistori s'ha destacat, també, l'èxit de la participació en programes educatius i vinculats amb les persones grans de la ciutat. Pel tipus de visita, la que correspondria a la visita individual, ha tornat a ser la més utilitzada per part dels usuaris dels museus. Amb tot, han crescut de manera notable les propostes de visites guiada-taller.

Paraules clau:

Notícies relacionades