Back to top

El 2023 finalitzarà l'estudi informatiu de l'estació intermodal

Les obres d'aquesta infraestructura haurien de començar el 2026, amb un pressupost que superaria els 30 milions d'euros.

Aquest divendres, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, s'ha reunit amb diversos alcaldes del territori, el subdelegat del Govern, Santiago Castellà, i el secretari general d'Infraestructures, Xavier Flores, per avançar nous detalls de la futura estació intermodal del Camp de Tarragona.

El pressupost es continua estimant que sobrepassarà els 30 milions d'euros i l'inici de les obres està previst per al 2026. Es tracta d'una estació que se situarà a Vila-seca, però també en terme municipal reusenc. D'aquesta manera, serà lloc de connexió per a les rodalies, els trens de llarga distància, el tramvia i el corredor del Mediterrani. Com també hi haurà unió amb l'aeroport, a través de busos llançadora. L'estació intermodal atendrà, aproximadament, 1 milió 850 mil viatgers anuals.

Tots aquests són detalls que van completant l'estudi informatiu del projecte, que ha de passar per exposició pública a finals d'aquest 2023. El següent pas serà l'inici de la redacció del projecte, que podria trigar entre 18 i 24 mesos a executar-se.

Paraules clau:

Notícies relacionades