Back to top

El 2024, clau en el futur de la plantilla del Reus Deportiu Virginias

Fins a nou dels onze jugadors ganxets poden acabar la seva vinculació amb el club roig-i-negre aleshores, una situació que permet mantenir una estructura clara en l'equip reusenc.

Gairebé tota la plantilla del Reus Deportiu Virginias acaba contracte el juny del 2024. Això significa que, fins d'aquí a dos anys, la base del primer equip roig-i-negre està garantida, una situació que aporta estabilitat i tranquil·litat al carrer Gaudí. Això sí, sempre que no arribi un transatlàntic de l'hoquei i s'emporti algun jugador abonant la clàusula de rescissió, tal com ha passat amb jugadors com Matías Platero, Albert Casanovas o el mateix Raül Marín.

Contractes fixes fins al 2024

Els jugadors que tenen contracte (sense temporades opcionals) fins al 2024 són Càndid Ballart, Ferran Giménez, Joan Salvat, Sergi Aragonès, Raül Marín i Marc Julià. Tots ells van firmar el seu contracte fins al juny del 24 de manera fixa.

Contractes amb opció d'arribar al 2024

D'altra banda, hi ha més jugadors que poden acabar contracte el 2024 sempre que compleixin els cursos opcionals de la seva vinculació: Martí Zapater i Checco Compagno. El català i l'italià tenen contracte fins al juny del 2023, amb una temporada opcional que els permetria arribar al 2024. També ho pot fer Pabló del Río, que acaba contracte aquest estiu i té dues temporades opcionals damunt de la taula. El 7 roig-i-negre no ha acabat d'explotar amb la samarreta del Reus, i és el jugador de la plantilla que té un futur més incert.

David Gelmà acaba contracte aquest estiu i compta amb una temporada extra opcional. Pel que fa a Diego Rojas, el club no ha informat sobre quin és l'any en què s'acaba la seva vinculació amb el conjunt roig-i-negre.

Tot plegat fa que, si no hi ha grans canvis en forma d'arribades i sortides, el juny del 2024 esdevingui clau en el futur de la plantilla del Reus Deportiu Virginias.

Paraules clau:

Notícies relacionades