Back to top

21 de juny: data clau pel futur del Hard Rock

La Plataforma Aturem Hard Rock assegura que avui dia encara no compleix amb tota la documentació mediambiental i ha anunciat noves mobilitzacions.

En l'acord de pressupostos de la Generalitat entre ERC i PSC, les dues formacions van signar que l'aprovació definitiva del Pla Director Urbanístic del Hard Rock es completaria durant els primers sis mesos de l'any. Però, en la comissió d'urbanisme de Tarragona que s'ha celebrat aquest dimecres 10 de maig, finalment el projecte no ha format part de l'ordre del dia, i des de la Plataforma Aturem Hard Rock denuncien que el tema està quedant en segon pla a causa del període electoral de les eleccions municipals.

A més, l'entitat contrària al macroprojecte, assegura que avui dia encara no compleix amb tota la documentació mediambiental necessària i ha anunciat noves mobilitzacions.

Tot apunta que l'aprovació del document es farà a la propera comissió urbanística del 21 de juny: en la que es complirien els terminis de l'acord entre PSC i ERC i ja s'haurien constituït els nous Ajuntaments.

Un Pla Director que s'havia de modificar per qüestions mediambientals, però també urbanístiques, per la seva proximitat a la indústria química i el risc que podria suposar pels usuaris i visitants del futur complex. Segons la Plataforma, a hores d'ara, el Departament d'Acció Climàtica encara no ha emès l'informe favorable per corregir les deficiències del pla.

Nova convocatòria

Per tots aquests motius, la Plataforma Aturem Hard Rock, juntament amb altres entitats i col·lectius, han convocat una manifestació a Tarragona, el diumenge 18 de juny a les 12:00, des del passeig de les Palmeres.

Paraules clau:

Notícies relacionades