Back to top

21 noves places d'aparcaments alternatius gratuïts al carrer de Falset

Reus amplia l'oferta d’aparcaments alternatius gratuïts amb 21 noves places al carrer de Falset. Amb aquestes, l’oferta d’aparcaments alternatius gratuïts suma 820 places

L’Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres del nou aparcament gratuït alternatiu del carrer de Falset i ha posat les 21 places del nou espai a disposició dels veïns del barri i de les persones que visiten la ciutat, per facilitar la mobilitat de proximitat i al centre de la ciutat. Els aparcaments tenen el doble objectiu de donar resposta a les necessitats de places d’estacionament dels veïns de l’entorn, i oferir pàrquings alternatius a les persones que visiten Reus.

L’oferta d’aparcaments alternatius gratuïts sumen 820 places

L’aparcament del carrer de Falset s’afegeix a l’oferta d’aparcaments gratuïts alternatius de la ciutat, que en total suma 820 places: 275 places a l’avinguda dels Països Catalans, 50 places al carrer de Sor Lluïsa Estivill, 24 places al raval de Sol i Vista, 42 places al carrer de Roger de Llúria, 68 places a la plaça del Velòdrom, 140 places amb dos aparcaments al barri Gaudí, i 200 places més davant l’institut Pi del Burgar.

Les obres de l’aparcament alternatiu del carrer de Falset es van iniciar el passat mes de juliol i aquesta setmana s’han donat per acabades. Amb un cost de 27.124 euros, les obres han consistit en la pavimentació, asfaltat i pintura del terreny, la construcció d’una vorada per desplaçar 3 metres la zona d’aparcament de vehicles de les façanes dels habitatges, i la construcció dels embornals per a l’evacuació d’aigües.

Paraules clau:

Notícies relacionades