Back to top

23 denunciats a la Mussara per beure alcohol i no portar mascareta

Agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar un grup de joves ballant i consumint begudes alcohòliques a l’aparcament d’aquest antic poblat. Van detenir un dels presents per tràfic de drogues

Agents dels Mossos d’Esquadra van aixecar el passat diumenge, vint-i-tres actes per incomplir la normativa sanitària.

A més, en la mateixa actuació es va detenir un home, de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir el passat 23 d’agost, a primera hora del matí, durant un patrullatge d’agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) per tal de prevenir actes incívics i protegir el medi ambient en espais naturals, en especial a causa de la massificació de persones que s’està produint aquest estiu.

Durant l’operatiu els agents es van dirigir al mirador de la Mussara, al terme municipal de Vilaplana (Baix Camp), on van trobar un grup de persones les quals ballaven amb la música dels equips de so dels vehicles estacionats mentre consumien begudes alcohòliques, alhora que cap d’ells portava la mascareta sanitària obligatòria.

Immediatament diverses dotacions de trànsit i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), es van desplaçar fins aquest nucli despoblat, inclòs en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, per tal de donar suport.

Un detingut per tràfic de drogues

Els agents van identificar 23 persones i vuit vehicles. Entre aquestes, es va detenir un home de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Aquest detingut va quedar en llibertat amb càrrecs el passat dilluns al migdia després de declarar davant el jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

Així mateix, totes les persones identificades van ser denunciades per incomplir l’actual normativa sanitària amb motiu del COVID-19, així com per generar sorolls innecessaris que pertorben el normal comportament de la fauna en espais naturals protegits i que la Llei d'Espais Naturals de Catalunya (Llei 12/1985, de 13 de juny), contempla sancions que van dels 300 als 600 €.

Paraules clau:

Notícies relacionades