Back to top

24 anys pujant la Mola de Colldejou

L'Associació Excursionista de Catalunya de Reus ha organitzat, una vegada més la tradicional pujada semi nocturna a la Mola de Colldejou. Fa 24 anys que l'entitat porta a terme aquesta sortida que enguany ha comptat amb més d'una seixantena de participants. Aquesta se suma a altres iniciatives esportives que l'AEC organitza cada any com la Reus - Prades- Reus.
24 anys pujant a La Mola de Colldejou

Pujar a dalt de la Mola de Colldejou a mitja tarda, sopar mentre es pon el sol i tornar a baixar ja de nit sota la llum de la lluna i les estrelles. Aquesta és la iniciativa que duen a terme la secció excursionista de l'AEC de Reus des de fa 24 anys.

L'objectiu de la sortida és apropar el senderisme a les famílies. Aquesta és una excursió d'uns 9 quilòmetres, aproximadament una hora i mitja fins dalt de La Mola, així que l'excursió és apte tant per a grans com per a petits. Gaudir de la natura i de les fantàstiques vistes mentre es fa esport és també el gran al·licient de la proposta.

La Secció Excursionista de l'AEC organitza altres activitats com el GEAM Kids per incentivar el fet de caminar entre petits i famílies o la coneguda sortida Reus - Prades - Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades