Back to top

25 anys de l'associació d'Alzheimer de Reus i Baix Camp

El programa d'actes per a la celebració es portarà a terme del 16 al 21 de setembre i consta de propostes de tota mena, des de ponències amb experts en demències fins a esportives i festives.

Del 16 al 21 de setembre l'Associació Alzheimer portarà a terme el seu programa de celebració dels 25 anys de l'entitat. Les activitats començaran aquest cap de setmana amb un Torneig de Futbol sala solidari, organitzat per diverses entitats de la comarca i on els beneficis aniran destinats a l'Associació Alzheimer. El plat fort de la celebració serà el pròxim dimarts 19 de setembre amb una jornada de ponències amb diversos experts en malalties neurocognitives a la Facultat de Medicina de la URV a Reus. El mateix dia a la tarda, l'entitat celebrarà l'acte central dels 25 anys al Teatre Bartrina.

El programa acabarà el proper 21 de setembre, Dia Mundial de l'Alzheimer on se celebrarà una festa a les instal·lacions de l'institut Lerín Neurocognitive i a la tarda es farà la lectura del manifest davant de l'edifici del Gaudí Centre.

Paraules clau:

Notícies relacionades