Back to top

250.000 euros d'ajudes per a empreses que contractin persones en atur

Les empreses que vulguin demanar els ajuts hauran d'estar ubicades a Reus i complir un seguit de requisits.

L'Ajuntament de Reus impulsa un seguit d'ajudes per fomentar l'ocupació. De fet, destina 250.000 euros en subvencions per aquelles empreses i autònoms que ampliïn la seva plantilla amb la contractació laboral de 50 persones en situació d'atur. El consistori subvencionarà la contractació d'un màxim de dos treballadors per empresa amb unes ajudes de 5.000 euros per empleat. 

Condicions per a les empreses contractants

Les empreses que vulguin adquirir aquestes subvencions hauran d'estar ubicades a Reus i complir les següents condicions:

  • Haver ampliat la seva plantilla contractant persones en situació d’atur, en el període comprès entre l’1 de desembre del 2020 i el 31 de maig de 2021.
  • No haver reduït el nombre de treballadors, ni haver fet cap acomiadament improcedent durant l’any 2020 ni en el període de contractació de la persona per a qui se sol•licita la subvenció.
  •  No haver dut a terme cap expedient de regulació d’ocupació ni tenir treballadors en ERTO en el període de contractació de la persona per a qui se sol•licita la subvenció.

Treballar un mínim de sis mesos

La persona contractada haurà de treballar a l'empresa un mínim de 6 mesos sense que l'empresa el pugui acomiadar i aquesta haurà d'estar a jornada completa. A més, també haurà de portar com a mínim dos mesos empadronat a Reus. La línia de subvencions s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat en un moment en el qual més de 8.700 persones es troben en situació d'atur.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades