Back to top

26.590: La Grossa de Nadal deixa 320 milions a Reus

El Centre Aragonès 'El Cachirulo' ha repartit 80 sèries en participacions de 5 euros. És el primer cop que la Grossa cau a Tarragona.
premiada a la grossa de nadal al cachirulo

Per primer cop des de l'inici del sorteig de la Loteria de Nadal, la Grossa ha tocat a la demarcació de Tarragona. Concretament ha tocat el 26.590, que ha venut pràcticament de forma íntegra l'administració de loteries del carrer Barcelona de Salou. I del que ha repartit l'administració de Salou, pràcticament tot ha anat a caure a 'El Cachirulo'.

El centre aragonès de Reus ha repartit 320 milions d'euros en participacions de 5 euros. Tot plegat es tradueix en què la Grossa d'enguany ha quedat molt repartida. 

Loteria

Núria Montero és l'administradora d'aquesta administració de loteries que ha repartit, en total 328 milions d'euros. De les 90 sèries que tenia, 360 milions, en van vendre 82. Fa només un any i mig que són al capdavant de l'administració. 

Una entitat social agermanada

'El Cachirulo' és una entitat creada fa 45 anys per a les persones d'origen aragonès que viuen al Camp de Tarragona i especificament a Reus. Entre els seus responsables diversos exregidors, com José Magrazó o José Allueva. Com a entitat sumen 200 socis i sempre compren la loteria a l'administració del carrer Barcelona de Salou, on molts d'ells estiuegen. 

Un cinquè premi també ha tocat a Reus

Ha estat un premi molt i molt repartit, però el 06.293 ha tocat a Reus i a Cambrils. Com a mínim un dels dècims s'ha venut en aquestes dues ciutats. 

Paraules clau:

Notícies relacionades