Back to top

El 26M, amb ulls de votants novelles

Les germanes Costa exerciran el seu dret a vot a les municipals per primera vegada. Seran matineres i ho faran aquest diumenge, 26 de maig.
Germanes Costa

L'Anna i la Maria Costa són dues germanes que aquest març van complir divuit anys. Malgrat haver-se estrenat el seu dret a vot a les eleccions estatals del passat abril, reconeixen que la cita a les urnes d'aquest diumenge els fa especial il·lusió. La política municipal, a diferència de la que es duu a terme a administracions superiors, és vista per aquestes bessones com a més propera i efectiva. És per aquest motiu que han seguit la campanya d'una manera activa.

Les xarxes socials han estat una de les fonts d'informació d'aquestes joves cambrilenques. A través dels perfils personals dels diferents partits i les publicacions dels mitjans de comunicació local, han anat seguint el que ha donat de sí la campanya a escala municipal. 

Per les bessones Costa, els polítics municipals poden inspirar confiança, malgrat que en ocasions no compleixin algunes de les promeses electorals anunciades en campanya o durant el propi mandat, com és el cas del local per a les entitats culturals de Cambrils. 

De la mateixa manera que per les estatals, les noies aniran a votar a primera hora a la seva seu electoral.

Notícies relacionades