Back to top

El 28% de les pimes tarragonines han hagut d'aturar la seva activitat

Segons un estudi de PIMEC, el 70,5% de les empreses catalanes ha tingut personal de baixa per incapacitat temporal entre el 20 de desembre i el 17 de gener.

Segons la patronal de la petita i mitjana empresa PIMEC, 1 de cada 3 pimes catalanes ha hagut d'aturar l'activitat total o parcialment per l'allau de baixes laborals que ha provocat l'augment de casos de Covid-19.

A la demarcació de Tarragona, prop del 64% de les pimes han tingut personal de baixa per incapacitat temporal. I d'aquestes, un 28% s'han vist obligades a aturar totalment o parcialment la seva activitat econòmica.

Alguns restaurants opten per tancar portes

Una situació que està tensant la corda, sobretot, entre les empreses del sector serveis. Exemple d'això ho són els bars i restaurants del territori. A Casa Macarrilla, a Cambrils, on el 50% de la plantilla ha estat de baixa, han optat per tancar portes. 

Denuncien poca anticipació

Des de PIMEC també critiquen la manca d'anticipació per part del Govern de la Generalitat a l'hora de prendre decisions i l'afectació que continua provocant en les empreses.

Paraules clau:

Notícies relacionades