Back to top

Un 30% dels locals d'oci nocturn han tancat o canviat de mans per la pandèmia

Des de la Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn asseguren que algunes de les ajudes promeses per l'administració pels darrers tancaments de l'estiu i la tardor de 2021 encara no s'han cobrat.

El sector de l'oci nocturn celebra la reobertura prevista per a les pròximes hores, però continua reclamant a l'administració compensacions pels gairebé 19 mesos que han hagut de romandre tancats en els darrers dos anys. L'impacte d'aquest tancament intermitent ja és evident pel que fa a xifres: segons la FECALON un 30% dels locals d'oci nocturn de Catalunya han tancat o han canviat de mans en els darrers 24 mesos.

Ajudes que no arriben

A més, des de la Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn asseguren que algunes de les ajudes promeses per l'administració pels darrers tancaments de l'estiu i la tardor de 2021 encara no s'han cobrat.

Afirmen que s'han sentit perseguits per l'administració malgrat els intents dels empresaris del sector per tirar endavant proves pilot que demostressin la poca incidència que té l'oci nocturn, segons asseguren, en el nombre de casos detectats.

Bars, discoteques i sales de concerts esperen omplir durant tot el cap de setmana, ja sense aforaments restringits ni la necessitat de presentar el passaport Covid per accedir als locals.

Paraules clau:

Notícies relacionades