Back to top

300 nens fan vibrar la pista de bàsquet del Pare Manyanet

BERTA TREIG

La millor manera de promocionar el bàsquet dins l'escola és fer-ho unint forces. Més d'una vintena de centres s'han reunit en la trobada d'Escoles de bàsquet que ha organitzat aquest cap de setmana el Col·legi Pare Manyanet de Reus. L'objectiu és el de posar en comú els valors del treball en equip i aconseguir que la canalla segueixi practicant aquest esport tant dins com fora de l'escola. 

No conten els punts, practiquen el que més els hi agrada i fan nous amics. Aquestes són les característiques de la trobada d'Escoles de Bàsquet que aquest diumenge ha omplert de gom a gom el pavelló del Pare Manyanet. Practicar aquest esports entre les escoles és una bona manera de promocionar l'activitat entre els nens i fer que s'animin a competir-hi com una activitat extraescolar més. 

Alhora les escoles participants posen en comú els valors del bàsquet com són el treball en equip. És per aquest motiu que l'únic que importa és aprendre. 

La trobada ha aplegat 26 col·legis del territori, 300 nens en total. Molts d'ells es troben després en la competició, és per aquest motiu que el torneig també els ajuda a conèixer les debilitats i fortaleses dels adversaris. 

Al cap i a la fi guanyar i perdre no importa. Tots acaben sent amics quan s'acaba la jornada.