Back to top

Fins a 37 piscines del Baix Camp lluitaran per l'esclerosi múltiple

La data marcada per lluitar contra l'esclerosi múltiple serà el 9 de juliol. Fins a 191 piscines de tota la demarcació de Tarragona obriran les portes i destinaran els beneficis d'aquest dia a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. També es recaptaran fons gràcies al Festival de Música de Santes Creus i diversos elements de marxandatge.
Fins a 191 piscines de tota la demarcació de Tarragona obriran les portes i destinaran els beneficis d'aquest dia a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Fins a 37 piscines de tot el Baix Camp obriran les seves portes el dia 9 de juliol per lluitar contra l'esclerosi múltiple. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple destaquen que es tracta d'una malaltia que va en augment. La presidenta Associació Mas Sabater, Maria Teresa Campanera, destaca que 'a Catalunya som 7.000 afectats i hem detectat que cada vegada hi ha més gent afectada i, sobretot, gent jove. També afecta més a les dones que als homes'. Arran d'aquest augment del nombre de persones joves, la Fundació ha volgut millorar les presatacions del Centre Especial de Treball que té. Per tal de respondre a les necessitats laborals de les persones joves i amb titulació afectades per la malaltia, han creat un microsite que permetrà la publicació d'ofertes de treball. En clau local, Reus no es quedarà enrere a l'hora de remullar-se.

La responsable de comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple, Sefa Bové, explica que 'a Reus es farà al Club Tennis Monterols i també participaran en la iniciatives el Reus Ploms, el Reus Deportiu i la piscina municipal del Parc dels Capellans'.

Un element important d'aquesta edició és que el Festival de Música de Santes Creus dedicarà el beneficis a la Fundació. El festival es durà a terme els dies 1, 15 i 29 de juliol amb prestigiosos músics que interpretaran obres de Mozart, Beethoven i Bach.

Paraules clau: