Back to top

4 rutes que pots fer a Reus durant el cap de setmana de confinament

Passejades que permetran fer esport i salut sense sortir de Reus o trepitjant només termes limítrofs.

El confinament perimetral de cap de setmana només permet les sortides dins el propi municipi o a municipis limítrofs. Aquí et deixem quatre rutes que pots fer sense sortir de Reus i voltants.

1. La Pedra Estela i el camí dels Morts

Aquesta ruta de 14 km ens portarà a descobrir camins històrics. Pots trobar el recorregut complet a la web de l'Ajuntament. L’excursió comença a l’encreuament entre el camí dels Morts i la carretera de Cambrils, proper al Santuari de Misericòrdia, i torna a Reus pel camí de la Pedra Estela i el camí dels Morts.

1

Consulta el recorregut a Wikiloc

2. Misericòrdia

Aquesta ruta de poc més de 6 km et permet descobrir l'entorn urbà de la ciutat. La caminada comença al Carrer Camí de Tarragona i passa per indrets tant coneguts com el Santuari de Misericòrdia o la plaça del General Prim. 

2

Consulta el recorregut a Wikiloc

3. A Castellvell

Aquesta ruta de més poc de 6 km comença al Parc Sant Jordi i passa per Castellvell del Camp. Una excursió curteta i amb una mica de desnivell.

3

Consulta el recorregut a Wikiloc

4. Camins del Terme de Reus

En aquesta ruta de 7 km anirem cap a la banda sud-est del terme de Reus i passarem per les partides de Bellissens i de La Vinadera. La caminada és apta per fer senderisme o córrer. Els itineraris són propers i estan ben senyalitzats. 

4

Consulta el recorregut a Wikiloc

 

Més rutes

A la web RutesReus de l'Ajuntament de Reus hi trobareu moltes altres rutes per fer: https://www.reus.cat/rutesreus

Paraules clau:

Notícies relacionades