Back to top

40 anys d'història de l'Escola d'Art i Disseny de Reus

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus commemora aquest curs 40 anys d'història. Amb motiu de l'aniversari i de l'inici de curs, l'exprofessor i director de l'escola, Joan Rom, ha aprofundit en la trajectòria del centre.
Inauguració del curs 2019-2020

L'espai Llimoner de l'Escola d'Art i Disseny de Reus ha estat l'escenari on una quarantena de persones han assistit a la inauguració del nou curs. Sota el títol 'D'on surten les escoles?' Rom ha repassat els 40 anys d'història del centre fins a arribar a la seva localització actual, l'edifici del carrer del Vent, estrenat el 2014.

Més de 300 alumnes en formació

L'exprofessor i exdirector ha explicat que l'escola ha duplicat el nombre d'alumnes en formació durant aquestes quatre dècades i que actualment, ja compta amb més de 300. Una conferència que ha servit per remarcar la importància del centre formatiu en la història de la ciutat.

La inauguració del curs ha comptat també amb la presència del director del centre, Quim Vilafranca, i la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó. Un acte que ja es va haver de postposar a causa de les greus conseqüències provocades pels aiguats.

Paraules clau:

Notícies relacionades