Back to top

40.000 persones visiten la Fira Multisectorial de Cambrils

JONATÁN SORIANO

S’ha celebrat la cinquanta-vuitena edició de la Fira Multisectorial de Cambrils. Un espai on conviuen tot tipus de productes i serveis, com l’alimentació, la tecnologia i el món animal. Enguany s’ha mantingut la xifra de visitants de l’any passat, propera a les 40.000 persones.

Productes artesanals, cotxes, animals i fins i tot una tirolina. Tot hi cap a la Fira Multisectorial de Cambrils, que enguany ha celebrat la seva cinquanta-vuitena edició. Un espai sense límits per un públic de totes les edats i gustos que està considerat com un dels referents de l’economia dela CostaDaurada.

A més de la diversitat de productes també s’hi pot trobar un ample ventall de relíquies i alternatives, com ara cotxes de l’època dels nostres avis o una espelma que no s’esgota mai.

En paral·lel a l’exposició de productes, la Fira Multisectorial de Cambrils també ha acollit un programa especial amb un centenar d’actuacions artístiques i lúdiques. Una combinació que, segons l’Ajuntament, ha mantingut les xifres d’assistència de l’any passat i ha tornat a portar al municipi prop de 40.000 visitants.