Back to top

El 47è Festival Internacional de Música de Cambrils, a punt

El primer concert del festival, a càrrec del violinista Ara Malikian, se celebrarà aquest divendres 29 de juliol amb totes les entrades exhaurides

El Festival Internacional de Música de Cambrils inaugurarà la seva 47a edició demà divendres 29 de juliol amb el concert del prodigiós violinista Ara Malikian, que ja ha exhaurit totes les seves entrades. Amb un aforament total de més 20.000 espectadors, el festival començarà amb un 64% de les entrades venudes i comptarà aquest any amb una programació eclèctica que reunirà fins al 7 d’agost artistes nacionals i internacionals de referència, com God Save the Queen, Rels B, Sergio Dalma, Taburete, Loquillo, Raphael, Mag Lari, Els Pets i Nathy Peluso. 

Un nou espai gastronòmic

Aquesta edició del FIMC torna enguany amb un concepte totalment renovat sota la nova direcció del Grup Clipper’s. A banda dels concerts que ompliran l’escenari principal, el festival oferirà un espai Village on abans i després dels concerts (a partir de les 19.30 h i fins a les 02.00 h) el públic podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers. El Village també comptarà amb diverses actuacions en directe per donar a conèixer a artistes emergents de la zona. 

Paraules clau:

Notícies relacionades