Back to top

5 activitats que pots fer sense sortir del Baix Camp #2

Et recomanem algunes activitats per fer els caps de setmana sense necessitat de sortir del Baix Camp.

La setmana passada uns vam recomanar 5 activitats per fer al Baix Camp sense sortir de la comarca. Aquest cop us proposem 5 activitats més per passar una bona estona amb amics o família els caps de setmana. 

Teatres de Reus

teatre fortuny

Els teatres reusencs ofereixen gairebé cada cap de setmana una gran oferta d'espectacles familiars, musicals i dramatúrgics. Consulta la programació dels teatres a la nostra agenda o a les webs dels teatres. 

Consulta les obres dels Teatres de Reus aquí


Vil·la Romana de La Llosa de Cambrils

cambrils història

La Vil·la Romana de La Llosa és un jaciment obert al públic que presenta les restes conservades d'una vil·la de l'entorn immediat de Tàrraco habitada entre els segles I aC i VI dC. L’edifici és catalogat Bé Cultural d’Interès Local.

L'horari de visita varia segons la temporada. Actualment és els dissabtes al matí 10h a 13:30h i a la tarda de 15:30h a 17:30h i els diumenges i festius de 10h a 13:30h.

Més informació aquí


Museus

Exposició "La diversitat del Museu"

A la comarca també hi ha l'oportunitat de gaudir de l'art i la cultura amb els diversos museus del Baix Camp. Si ets un apassionat de la vessant artística aquesta es l'activitat perfecta per a tu. 

Més informació del Museu Molí de les Tres Eres de Cambrils

Més informació dels Museus de Reus

Més informació del Museu de cotxes de Riudoms


Mont-roig enigmàtic

joc de descoberta familiar

Aquest joc de descoberta familiar us permetrà recórrer el casc antic de Mont-roig del Camp de forma lúdica, divertida i completament autònoma mentre desxifreu enigmes. El punt de partida del joc és la plaça Joan Miró de Mont-roig.

Per poder iniciar el joc, serà necessari, disposar d’un telèfon intel·ligent amb GPS i Internet. Si resoleu l'enigma a l’Oficina de Turisme obtindreu un enginyós detall que certificarà el repte aconseguit.

Clica aquí per iniciar el joc.


Ruta del bosc de les bruixes 

argentera

Aquesta ruta és una excursió divertida per als nens i es pot fer a l'Argentera. Les balmes que es troben dins el bosc eren aprofitades pels antics carboners com a rudimentaris habitatges. Actualment estan ambientades amb estris i eines de bruixes i bruixots.

Més informació de la ruta aquí

Paraules clau:

Notícies relacionades