Back to top

5 platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obtenen la 'Bandera Ecoplayas 2021''

Un guardó que distingeix a les platges que destaquen per la seva política de qualitat mediambiental

La platja de l’Arenal, la de la Punta del Riu, la del Torn, la de l’Almadrava i també la Cala Justell del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han obtingut la Bandera Ecoplayas 2021, un guardó que atorga l’Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS) i que distingeix a les platges que destaquen per la seva política de qualitat mediambiental.

El jurat d’aquests premis, que acrediten l'excel·lència, valora una sèrie de criteris objectius en matèria d’equipaments i manteniment, sempre des de la perspectiva de l’enginyeria i la sostenibilitat. 

Guardonades per diverses accions ambientals

cala justell

Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l’Almadrava han aconseguit renovar aquest reconeixement, «gràcies al seu compromís continu amb la millora de la qualitat». La Cala Justell, en canvi, l’ha obtingut per primera vegada.

La Regidoria de Turisme va presentar també la candidatura d’aquesta cala de l’Hospitalet de l’Infant als XIV Premis Bandera Ecoplayas 2021 i el jurat l’ha guardonat «per les accions ambientals portades a terme, com la recuperació de la llacuna natural amb introducció d’una espècie de peix autòctona(el samaruc), que s’ha adaptat i reproduït amb èxit».

La regidora de Turisme, María José Gómez, ha manifestat la seva satisfacció per aquests premis: “Reconeixen la gestió sostenible i respectuosa que fem de les nostres platges i posen de manifest la seva excel·lent qualitat”. En la carta que ha adreçat el president d’ATEGRUS, Rafael Apraiz, a les entitats distingides, s’ha destacat també «l’extraordinari treball i esforç realitzat en aquests temps de pandèmia, per fer de les platges un lloc segur».


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades