Back to top

El 50% de les accions previstes al PAM de Reus estan executades

Tot i la pandèmia, el balanç d'aquestes dades és molt positiu i el 87% de les accions previstes estan iniciades o finalitzades.

A falta d'un any i mig de mandat, l'Ajuntament de Reus ha fet un balanç sobre l'execució del Pla d'Acció Municipal, el PAM, del 2019-2023. Tot i que la pandèmia ha fet que s'hagi hagut d'avançar en temes que no es tenien al cap, el 50% de les accions que estaven previstes s'han complert.

Així doncs, d'un total de 550 accions incloses en el PAM, el 87% d'aquestes estan iniciades o finalitzades. Més concretament, el 73% estan començades, el 13% no començades i el 14% ja acabades. La vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, que és qui coordina el desenvolupament del PAM s'ha mostrat satisfeta del bon nivell de compliment.

balanç reus pam

S'ha actualitzat la pàgina web

Perquè la ciutadania pugui seguir el procés i saber el grau d'execució de cadascuna de les accions, el consistori ha actualitzat la pàgina web i ha inclòs cada percentatge, i no només els eixos principals: progrés social, espai urbà, desenvolupament econòmic i gestió, organització i planificació.

Paraules clau:

Notícies relacionades